Pozitia oficialaa Guvernului chinez in ceea ce priveste fumatul este ca "fumatul face rau si ar trebui sa te opresti". Bun sfat, insa de ce se mai mandreste China cu cel mai tanar fumator in Cartea Recordurilor?
Pentru un cetatean al orasului Tianjin este deja mult prea tarziu sa se opreasca, pentru ca a inceput prea devreme. Tong Liangliang are 2 ani si a inceput sa fumeze acum 6 luni, iar in prezent fumeaza aproape un pachet pe zi, potrivit Weird Asia News.

Fumatorul inrait trebuie sa-i "multumeasca" tatalui sau pentru aceasta performanta. Pe cand Tong avea 1 an si 6 luni, suferea de dureri groaznice din cauza herniei, insa era mult prea mic sa fie operat atunci, asa ca tatal sau i-a dat sa fumeze, gandindu-se ca astfel ar putea alina macar putin din durerile micutului, deoarece nu si-ar fi putut permite un tratament costisitor.

Nu este inca foarte clar daca a avut efectul scontat, dar a avut alte doua efecte, i-a creat dependenta si l-a transformat in cel mai tanar fumator din lume. La varsta la care un copil nici nu stie foarte bine cum sta treaba cu focul, Tong are deja gesturile si postura unui fumator de peste 40 de ani. Insa daca parintii nu vor constientiza ca-si distruge viata, este foarte probabil sa nu prinda nici 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.