O familie din New Jersey a economisit toata viata pentru a avea o casa si pana la urma a reusit. S-a mutat intr-un apartament dintr-o cladire de lux din Florida. Problema esta ca sunt singurii care locuiesc in cladirea de 32 de etaje pentru ca nimeni nu a avut bani sa-si permita un apartament intr-un asemenea bloc.
"Ghinionista" familie sustine ca nu poate trai atat de izolat intrucat nu vine nimeni sa ridice gunoiul si nici sistemele anti-incendiu nu functioneaza, iar parcarea subterana arata ca o pestera. Cladirea este dotata cu piscina, restaurant si sala de cinema insa toate sunt ca si parasite.

"Este ca si cum ai fi intr-un film de groaza, am investit toti banii mei in aceasta locuinta si copiilor le este frica sa se duca pana la masina sa aduca ceva. Vezi o singura lumina in toata cladirea de 32 de etaje, este extrem de ciudat"
, a declarat ingrozit barbatul, potrivit Cancan.

Tot ce isi mai doreste acum familia Vangelakos este sa primeasca banii inapoi pentru a-si putea cumpara o alta locuinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.