Pentru iubitorii de senzatii tari, in Darwin, Australia s-a deschis Cocosaurus Cove, un parc tematic in care curajosii pot innota alaturi de crocodili.
In Australia, in orasul Darwin, s-a deschis Cocosaurus Cove, un parc tematic destinat iubitorilor de adrenalina, parc care a ajuns, in numai o saptamana de la inaugurare, cea mai mare atractie turistica a orasului, potrivit Daily Mail.

O cusca de sticla rezistenta, groasa de numai 4 cm, un costum de baie si niste ochelari de inot este tot ceea ce desparte iubitorii de crocodili de bestiile lungi de 5 metri si cu o greutate de cateva sute de kilograme. Amatorii de senzatii tari trebuie sa scoata din buzunar 30 de dolari australieni pentru a petrece 20 de minute in compania bestiilor. 20 de minute in care imensele reptile nu vor fi calme deloc, incercand sa ajunga cu orice pret la prada si atacand constant "cusca mortii", cum a fost botezat dispozitivul. Vedeta parcului tematic este Burt, crocodilul care a "jucat" in filmul Crocodile Dundee, potrivit Descopera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.