In viziunea lui Dan Lacey, Obama va fi salvatorul lumii. Si nu va fi imbracat in toga rosie si incununat cu lauri ci va fi dezbracat, calare pe un unicorn alb.
Artistul Dan Lacey a realizat pe langa ipostaza de Mantuitor a lui Oabma si alte portrete ale presedintilor controversati si celebri. Supranumit "Pictorul de placinte", artistul l-a desenat pe actualul presedinte al Americii in numeroase posturi nud, salvand lumea de la anihilarea nucleara, intocmai ca un detonator de bombe, luptandu-se cu firele, ajutat de unicornul sau.

Obama mai poate fi vazut intins pe plaja, in timp ce unicornul il da cu ulei pe spate, ori alaturi de Michelle Obama, in drum spre o petrecere, pe acelasi unicorn alb. Ori, intr-un spirit de impaciuitor si de om al luminii, Obama are o pictura alaturi de Betty cea urata, cu ochii in lacrimi, dupa ce presedintele Americii o asigura ca nu este urata.

Click aici
pentru fotografii.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.