Pentru cei care iubesc linistea unui acvariu si-si gasesc pacea in miscarile domoale ale pestilor, The Barcelona a lansat un nou clip filmat in fata unuia dintre cele mai mari acvarii din lume.
Grupul american din Seattle, The Barcelona au tinut sa-si rasplateasca fanii cu un moment de liniste, cum numai pe fundul oceanului mai poate fi regasit. Dar cum ar fi fost mai greu sa ne transporte pe toti acolo, i-au cerut ajutorul producatorului Jon Ralinson si restul e istorie: “Please dont Go”.

Clipul a fost filmat in fata Acvariului Okinawa Churaumi Aquarium, care se afla in Okinawa, Japonia si este al doilea cel mai mare acvariu din lume, dupa Acvariul Georgia, din Atlanta. Pentru cei care nu stiu acvariul este printre putinele din lume care reusesc sa creasca in conditii favorabile rechini in captivitate si este in acealsi timp muzeu acvatic.

Filmuletul produs de omul de film din Vancouver, Canada, are 4.34 minute si a fost filmat cu un Canon 5DMKII in faimosul bazin japonez Okinawa Churaumi Aquarium, cunoscut si sub denumirea “ Marea Kuroshio”, datorita dimensiunilor sale fabuloase. Acesta are o capacitate de 7.500 metri cubi de apa si la fel ca si acvariul american este construit din pereti grosi de sticla acrilica inalta de la 8.2 pana la 22.5 m si cu o grosime de 60 cm.

Trupa The Barcelona a dedicat acest clip fanilor in urma vanzarilor spectaculoase pe care le-a inregistrat albumul Absolutes peiTunes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.