Un bebelus cu doua capete s-a nascut ieri, la un spitalul din Filipine. Doctorii din Manila monitorizeaza cu atentie starea de sanatate a fetitei.
Unul dintre doctorii care se ocupa de cazul fetitei a marturisit ca nou-nascutul este momentan intr-o stare stabila, insa poate muri oricand deoarece inima sa este fortata sa pompeze sange catre ambele capete si nu va mai rezista foarte mult.

Fetita s-a nascut intr-o familie de conditie modesta, tatal, Salvador Arganda este sofer de tricicleta, iar mama, Chateria este casnica. In prezent acestia cauta cu disperare surse de venit pentru operatia care ar putea salva copilul, scrie Earth Times. In familia Arganda mai exista alti 5 copii si nu exista niciun caz de gemeni.

Oficialii spitalului sunt de parere ca cel de-al doilea cap cu care fetita s-a nascut in plus pare a fi o sora geamana care nu a reusit sa se separe in intregime in timpul stadiului de dezvoltare din sarcina timpurie.

"Este primul caz de acest gen in acest spital" a declarat doctorul Fabella, citat de The Straits Times. In alte spitale din Manila au mai existat insa astfel de malformatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.