Ivy Bean, cea mai batrana utilizatoare de Facebook si Twitter de pe intreaga suprafata internautica, a aratat intregii lumi ca stie sa-si traiasca viata si la 103 ani .
Aceasta a postat pe internet pozele de la petrecerea sa aniversara, unde se distra de minune impreuna cu prietenele ei in varsta de 73 si 90 de ani. Desi sarbatorita in varsta de 103 ani era intr-un scaun cu rotile, asta nu a impiedicat-o sa poarte un costum roz de cowboy "Chicks on Tour" si sa ciocneasca sampanie. Intr-un moment de sinceritate batrana a marturisit ca "Zilele in oras nu erau asa cand eram tanara, mama mea ar fi innebunit".

Ivy Bean a devenit celebra in urma cu un an cand cotidianul The Sun a descoperit-o pe Facebook. Acum doua luni pensionara numara mai bine de 5.000 de prieteni in intreaga aume si altii 18.000 care o asteptau pe lista. In plus batrana a decis ca a venit vremea sa-si faca un cont si pe Twitter.

Fii si tu prieten pe Facebook cu Ivy Bean.

Pastreaza legatura cu IvyBean104 pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.