Daca vrei sa te imbogatesti peste noapte poate ar trebui sa-ti cumperi cateva terenuri pe Luna si sa le vinzi, la fel ca americanul Dennis Hope
Dennis Hope a devenit cel mai mare proprietar de terenuri din sistemul nostru solar dupa ce s-a autoimproprietarit cu suprafete imense de pe Venus, Marte, Luna si satelitul planetei Jupiter, Io. Mai mult, americanul a devenit multimilionar dupa ce a inceput sa vanda parcele intregi celor care spera ca in viitor sa poata beneficia de avantajele unui teren extraterestru.

In prezent, oricine poate deveni proprietar pe una dintre planetele sau satelitii de mai sus, atata vreme cat preturile sunt accesibile oricui, scrie Pravda. Un acru de teren extraterestru (circa 4.046 de metri patrati) costa 145 de dolari pe Luna, 135 pe Marte, 112 pe Venus si, datorita distantei, numai 80 de dolari pe satelitul Io.

Potrivit Descopera, dupa prima saptamana de cand a inceput sa vanda, castigurile se ridicau la 6000 de dolari. In prezent, americanul a vandut terenuri la 3.470.072 de persoane, printre care se numara mai multi presedinti americani, 6 membri ai unor familii regale si 453 de celebritati, daca este sa dam crezare spuselor sale.

Dennis Hope este convins ca terenurile pe Luna sunt cele mai profitabile, intrucat fiecare proprietar isi poate vedea lotul de pamant printr-o simpla folosire a unui telescop. Mai mult, acesta isi poate arata proprietatea oricarui cunoscut, de aceea, americanul vinde parcele numai pe suprafata vizibila a satelitului nostru natural.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.