Il cheama Dzhambik Khatokhov, are 9 ani si cantareste cat cel putin 4 colegi de-ai sai la un loc. Datorita dimensiunii sale iesite din comun tanarul a devenit un fel de vedeta locala in sudul Rusiei.
Desi cantareste 146 de kilograme si, din cate se pare, este cel mai gras copil de lume, Dzhambik, pasionat de lupte, se simte bine in pielea lui si nu si-ar dori sa slabeasca. Un doctor britanic care l-a consultat pe baiat a avertizat-o insa pe mama acestuia ca sanatatea lui este in pericol, relateaza The Sun.

"Pur si simplu creste - in latime si in inaltime. Ce pot sa fac in privinta asta? Asa este el, asa l-a facut Dumnezeu", a declarat mama lui Dzhambik, Nelya. Ea a povestit ca l-a nascut cu mare usurinta pe baiat, insa, dupa aceea, "a inceput sa ia in greutate de doua ori mai repede decat alti copii. Intr-un an, el era de doua ori mai mare decat alti bebelusi" - ajungand la 12 kilograme. Dzhambik era atat de greu incat prietenii mamei sale i-au adus acesteia un carucior special, mult mai rezistent decat cele obisnuite. Baiatul nu era insa doar neobisnuit de gras, ci si extrem de puternic. La doar trei ani, Dzhambik era capabil sa ridice greutati de peste 15 kilograme. La patru ani, baiatul cantarea peste 50 de kilograme si, la sase ani, ajunsese la 95 de kilograme. De atunci, el s-a ingrasat cu alte 50 de kilograme, mancand in principal terci si inghetata. Intrebat daca si-ar dori sa fie mai slab, Dzhambik a facut o pauza de gandire inainte sa raspunda: "Nu stiu. Nu. Imi place asa".

Doctorul britanic Ian Campbell, care si-a petrecut in urma cu doi ani o saptamana studiindu-i pe membrii familiei Khatokhov, a avertizat totusi ca baiatul are o sanatate precara. Medicul l-a avertizat ca este mai predispus sa se imbolnaveasca de diabet, cancer si boli de inima si chiar sa moara mai devreme, scrie Ziua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.