Un adolescent in varsta de 14 ani a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a lesinat din cauza unei supradoze de guma cu nicotina, distribuita de unul dintre consilierii scolii, titreaza, luni, "Mail Online"
Potrivit Ziua, Aiden Williams a fost transportat de paramedici la cea mai apropiata unitate sanitara, dupa ce a reusit sa mestece 30 de pastile, subtitut pentru tigari, in timpul orei de pranz.

Mama sa a anuntat autoritatile dupa ce a descoperit ca micutii de 12 ani primesc pana la 105 pastile pe saptamana, fara acordul parintilor. "Nu-mi vine sa cred ca le-au dat guma cu nicotina fara sa anunte parintii. Apoi elevii o impart in curtea scolii. Doctorii mi-au spus ca puteam sa-l pierdem, l-au tinut in spital 24 de ore. Stiu ca fiul meu nu a fost atent, insa profesorii trebuiau sa stie ca adolescentii nu sunt suficient de responsabili pentru a lua medicamente periculoase", a marturisit mama tanarului, Caroline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.