Orice perscar profesionist ar invidia-o pe fetita in varsta de 11 ani, care a prins un peste de 2 ori mai mare decat ea.
Jessica Wanstall, in varsta de 11 ani, o fetita de doar 38 de kilograme si 1,47 metri inaltime a reusit sa prinda un peste de doua ori decat ea si cu 50 de kilograme mai greu, potrivit Mail Online. In ciuda marimii si a varstei fragede, adolescenta a reusit dupa 20 de minute lupta sa aduca imensa captura pe mal.

Jessica, originara din Sittingbourne, Kent, a prins pestele in timpul unei excursii cu tatal ei pe raul Ebro din nord-estul Spaniei. "Nu mi-am dat seama cat de mare a fost pana nu am vazut fotografiile a doua zi. Paream un pitic pe langa el. Tata a crezut ca o sa fie unul mic, dar i-am zis ca va fi un monstru cand am luat undita in mana. Abia il trageam si imi simteam mainile transformandu-se in guma. Tati m-a ajutat sa-l ridic pe mal si amandoi am inceput sa radem cand l-am vazut", a marturisit adolescenta, citata de Ziua.

Potrivit Asociatiei Internationale de Vanatoare si Pescuit, Jessica a stabilit recordul pentru cel mai mare peste de apa proaspata prins de un cineva sub 16 ani, mai noteaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.