In urma cu patru ani, viata lui Jason Schechterle, un politist din statul Arizona, s-a schimbat dramatic dupa un accident cumplit in care a fost cat pe ce sa moara in incendiul care i-a cuprins masina. Cu fata aproape complet carbonizata, barbatul s-a zbatut luni de zile intre viata si moarte.

Desi Jason s-a invatat sa fie considerat un monstru, cei care il cunosc spun ca frumusetea interioara a acestuia este unica. in timp ce patrula pe o autostrada din Phoenix, Jason Schechterle, 41 de ani, a fost lovit din spate, cu 150 km/h, de o masina al carei sofer suferise o criza de epilepsie. Vehiculul politiei a sarit in aer, ofiterul nereusind sa iasa din cauza fiarelor contorsionate.

"Nici azi nu-mi dau seama cum a scapat Jason cu viata. Masina era un infern de flacari si pana am reusit sa stingem focul au trecut cateva minute. Eram convinsi ca nu vom mai gasi decat cadavrul carbonizat al politistului. Primul lucru pe care l-am observat a fost ca Jason inca mai misca, dar la vederea fetei lui complet distruse am fost sigur ca va muri", isi aminteste unul din pompierii care au participat la stingerea focului si salvarea ofiterului de politie.

Ca prin minune, dupa cateva luni de coma, perioada in care medicii au incercat sa reconstruiasca macar partial fata victimei, Jason si-a revenit, fiind necesare alte cateva zile de pregatire psihologica pentru a se putea privi in oglinda. incet-incet, barbatul s-a obisnuit cu felul in care arata si faptul ca este considerat un monstru de cei care il vad pe strada si nu il cunosc.

Acum, la patru ani de la accident, publicatia "Weekly World News" i-a dat "titlul" de cel mai urat pamantean. "Nu ma deranjeaza acest lucru, dar inainte de a ma "decora" trebuiau sa discute cu mine, poate se mai gandeau. Pana la urma am ajuns la o intelegere. Publicatia va dona cateva zeci de mii de dolari intr-un fond special destinat ajutorarii persoanelor care au suferit arsuri", povesteste Jason.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.