Sa-ti alegi outfit-uri pentru munca, pentru iesirile in oras, pentru petreceri, vacante, cocktail-uri, gimnastica si alte activitati nu e un lucru prea usor.
De cele mai multe ori e chiar un infern, ar putea confirma toate femeile din lume. Infern care ne consuma 287 de zile, petrecute doar scotocind prin garderoba. Oare merita?

Rezultatele au fost culese in urma unui sondaj realizat de compania Matalan, care a chestionat 2.491 de femei cu varste intre 16 si 60 de ani.

Sondajul a scos la iveala faptul ca o femeie petrece in medie 20 de minute pe zi gandindu-se ce sa poarte inainte de a iesi in oras, in week-end, arata Daily Telegraph. In plus pentru a decide ce sa puna in bagajul de calatorie, femeile au nevoie de aproximativ 52 de minute, iar pentru petrecerea de Craciun, 36 de minute pana sa se decida asupra vestimentatiei potrivite.

Purtatorul de cuvant al Matalan, initiatorul sondajului, a declarat ca "Ceea ce porti are un impact direct asupra felului in care te simti si este exceptional ca o femeie sa se simta bine in pielea ei".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.