Festivalul "Mooning of the Trains" este inedit pentru ca reuseste sa stranga mii de oameni isi expun posterioarele in fata unor trenuri de calatori, fara nici un fel de inhibitii.
La editia din acest an, cea de-a 30-a, oamenii legii se aflau la datorie, in numar la fel de mare ca si practicantii. Se pare ca aceasta traditie din Los Angeles a inceput in 1979, intr-un bar local, cand KT Smith s-a oferit sa faca cinste oricui era dispus sa iasa afara si sa-si arate fundul urmatorului tren care trecea pe acolo, informeaza Metro.co.uk.

De atunci, numarul amatorilor a crescut la mai mult de 10.000, numai ca la editia de anul trecut, sub influenta alcoolului, oamenii s-au hotarat sa se dezbrace complet. Din aceasta cauza, in 2009 politistii au aparut in masini, pe biciclete si pe cai, pentru a se asigura ca numai posterioarele sunt expuse. Drept pentru care, potrivit Ziua, multi dintre adeptii acestei traditii si-au petrecut mare parte din timp protestand fata de oamenii legii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.