PETA are idei din ce in ce mai inedite cand vine vorba de salvarea animalelor. Noua gaselnita este "Be Nice To Bunnies", o aplicatie pentru iPhone cu ajutorul careia pot fi identificate produsele cu impact neutru asupra animalelor.
Te-ai intrebat vreodata daca produsul pe care tocmai vrei sa-l cumperi poate dauna animalelor din jurul tau? Pentru majoritatea oamenilor, raspunsul este probabil "Nu", insa PETA, asociatia pentru apararea drepturilor animalelor, tocmai a lansat o noua aplicatie in acest sens.

Cum functioneza?


Asa numita "Be Nice To Bunnies" (BNB) este un fel de baza de date in care sunt stocate informatii despre produsele de ingrijire corporala, de la cosmetice si pasta de dinti pana la tratamente pentru caini si produse de curatat locuinta. Cautarea se realizeaza dupa marca, producator ori categorie de produse, iar baza de date poate fi actualizata in permanenta.

Pentru 1,99 dolari, aplicatia poate fi descarcata de pe site-ul iTunes sau PETA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.