Un american in varsta de 29 de ani a murit fiert in ciocolata, dupa ce a cazut din neatentie intr-un cazan cu ciocolata topita si incinsa, la o uzina de procesare din New Jersey.
Vinstent Smith II, lucra in uzina Cocoa Services Ins, iar miercuri seara cand a avut loc bizarul accident, acesta statea pe o scandura deasupra cazanului unde ciocolata era amestecata si intr-un moment de neatentie a alunecat inauntru, informeaza The Telegraph. Deoarece ciocolata avea o temperatura de peste 50 de grade, barbetul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

"Colegii lui au incercat sa opreasca masinaria si doi dintre ei au incercat sa-l traga afara din cazanul de doi metri si jumatate adancime. Insa ei nu au reusit sa-l salveze inainte ca mixerul de ciocolata sa-l raneasca mortal. Echipele de salvare au ajuns la zece minute dupa ce apelul a fost primit la 911. Cand paramedicii au reusit sa-l scoata din cazan, el era deja decedat", a declarat purtatorul de cuvant al procurorului, citata de Ziua.

Acesta nu este singurul accident nefericit. In iulie 2002, un tanar de 19 ani, a murit intr-un accident similar, dupa ce a cazut intr-un alt cazan de ciocolata in Montgomery, mai adauga Daily Telegraph.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.