Desi suntem in plina recesiune, japonezii inca mai pot face bani din piatra seaca. Ei au nascocit un fel de noi case de toleranta, varianta secolului 21, hotelurile sexuale.
Hotelurile apartin afacerii "Love Hotels", prin care se ofera camere doritorilor de sex. Se pare ca Japonia castiga anual 40 de milioane de dolari din aceasta activitate, mai ales ca o camera poate fi inchiriata intre trei si 24 de ore. Astfel, proprietarii isi optimizeaza profitul, camerele putand fi ocupate zi si noapte, informeaza CNN.

"Este o dorinta naturala a omului. Chiar si in aceste vremuri, toate camerele din aceste hoteluri sunt pline - e greu sa gasesti ceva liber. Nu poti spune NU dorintei sexuale", a declarat pentru CNN o clienta din Tokyo, insotita de iubitul ei intr-un astfel de hotel.

Pare a fi o afacere profitabila intr-o tara in care lumea e mereu pe fuga, iar cuplurile au prea putin timp la dispozitie pentru a si-l petrece impreuna, in intimitate.

Camerele au tot ceea ce iubaretii isi pot dori, de la paturi rotative pana la sauna privata, PlayStation sau karaoke. Clientii hotelurilor nu sunt deloc rusinati sa apeleze la ele, adunand chiar puncte de pe urma fidelitatii lor.

In Japonia prospera 25.000 de astfel de hoteluri, mai noteaza Ziua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.