In asemenea vremuri de criza, toate domeniile de activitate incearca sa se adapteze noilor reguli. Astfel incat, pana si cea mai veche meserie din lume, prostitutia, are nevoie de fonduri, ca sa poata supravietui.
Cel putin asa se intampla in Olanda, sustine cotidianul "Ziua", care citeaza Reuters. Consiliul capitalei olandeze isi indreapta atentia catre o problema arzatoare, dintr-unul din sectoarele economice cheie ale Amsterdam-ului: credit bancar pentru prostituatele care nu pot beneficia de aceasta facilitate. Red Light District este renumit in lumea intreaga pentru femeile expuse in vitrine, sumar imbracate, dar, in ciuda faptului ca aceasta afacere este legala, multe banci sunt retinute cand vine vorba sa le acorde imprumuturi.

Ca parte a "Proiectului 1012" pentru a reface cartierul De Wallen, care include si Red Light District, consiliul orasului a fost rugat sa gaseasca o modalitate pentru ca proprietarii de bordeluri si cei care muncesc in industria sexului, sa aiba acces la banci.

Cititi mai multe aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.