Un tablou pictat folosind gem, marmelada si sosuri, care reda biblioteca centrala din Manchester, a fost vandut, in cadrul unei licitatii, pentru 5.000 de lire, informeaza BBC.
Pictura "vesela" a fost vanduta pentru un pret de cinci ori mai mare decat cel de pornire. Copaci cu aroma de mure, pavaj de marmelada si un cer din sos tartar fac parte din viziunea artistei Lindi Kirwin asupra cladirii din Manchester.

Potrivit NewsIn, opera de arta, numita "Manchester Preserved", a fost cumparata de un om de afaceri pentru 5.000 de lire, banii urmand sa fie donati pentru construirea unui nou spital pentru copii in Manchester.

"Fiecare produs cere o alta abordare si am folosit pensule, spatule si degetele pentru a obtine rezultatul final", a declarat artista.

Realizarea si vanzarea tabloului fac parte dintr-o campanie de strangere de fonduri (20 de milioane de lire) pentru noul spital pentru copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.