In vremuri de criza, in care concedierile si reducerile de salariu scad moralul angajatilor, un consultant de afaceri s-a gandit la o idee mai putin obisnuita pentru ca membrii personalului unei firme de design si marketing sa munceasca mai bine. Ca atare, i-a rugat sa lucreze... dezbracati.
Potrivit "The Sun", David Taylor i-a rugat pe angajati sa ajute la imbunatatirea spiritului de echipa, dezbracandu-i pe toti, pentru o singura zi. In mod uimitor, ei au fost de acord cu ideea indrazneata a Vinerii Dezbracate si considera ca a fost in avantajul lor. David a fost chemat sa dea o mana de ajutor companiei din Newcastle, odata cu inceperea crizei. Astfel incat el s-a gandit ca daca personalul se dezbraca, aceasta ar fi o modalitate ca angajatii sa lase inhibitiile deoparte si sa-si vorbeasca mult mai deschis si mai sincer.

"Sa pui o organizatie sa se dezbrace, este cea mai extrema tehnica pe care am folosit-o. Poate parea ciudat, dar functioneaza. Este expresia fundamentala a increderii in sine si in ceilalti", a declarat consultantul.

In ciuda rezistentei initiale, aproape toti angajatii au ramas goi pusca, cu exceptia unui barbat, care a purtat un saculet si doua femei, care si-au pastrat lenjeria. Sam Jackson, managerul firmei in varsta de 23 de ani, a dat un exemplu colegilor si s-a dezbracat complet.

"A fost minunat. Acum ca ne-am vazut dezbracati, nu mai sunt bariere. Nu eram obligati sa facem nimic. Daca vroiam sa venim imbracati sau in lenjeria intima, puteam. Dar imi iubesc trupul si nu mi-a fost rusine. Toti suntem frumosi, chiar daca avem trupuri mari sau mici", a declarat Sam.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.