Compania Timberland a lansat prima sa inovatie in materie de produse ecologice, si anume ghetele Earthkeepers 2.0, prima linie de incaltaminte marca Timberland care, in loc sa fie aruncate dupa ce se uzeaza, pot fi reciclate, informeaza Environmental Leader.
Incaltamintea din colectia Earthkeepers 2.0 este fabricata in proportie de 80% din material reciclate, ceea ce reprezinta o reducere cu 15% a emisiilor de gaze cu efect de sera si o crestere de 15% a utilizarii continutului reciclat, comparative cu traditionalele ghete Earthkeepers.

Gheata Earthkeepers 2.0 este dotata cu o talpa din cauciuc ecologic obtinut in urma unui parteneriat cu Green Rubber Inc., care devulcanizeaza deseurile din cauciuc pentru a crea cauciuc de inalta calitate care poate fi refolosit pentru fabricarea unor noi produse precum talpile de ghete.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.