Cand Austen Hapenga a realizat ca fiica lui, Muumbe, in varsta de doi ani, a disparut din casa familiei a intrat imediat in panica. Doica fetitei a verificat fiecare camera a casei, de doua ori, a deschis toate sertarele si dulapurile, s-a uitat pe sub paturi si chiar pe afara inainte sa cheme de urgenta politia, titreaza, miercuri, "Mail Online".
Ofiterii au fost trimisi pentru a se alatura echipei de cautare, ce cuprindea vecini si figuri ale comunitatii locare, care verificau deja casele, gradinile si parcuri din imprejurimi.

Insa, la doar doua ore dupa ce alarma a fost data, Hapenga si-a gasit fetita dormind intr-o valiza, nestiind ce se petrece in jurul ei. Parintele micutei, in varsta de 39 de ani, din Leicester, a recunoscut ca o cautase pe aceasta in valiza, dar ca Muumbe se bagase sub cateva hainute pentru a dormi. "Am verificat prin casa de doua sau trei ori inainte sa sun la politie. Eram foarte speriata, mi-am imaginat ca a fost rapita. Stiu despre multe povesti de groaza cu copii disparuti. A fost cel mai rau cosmar din viata mea", a declarat Austen.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.