Politia germana a arestat luni cinci persoane, cu varste intre 60 si 79 de ani, care ar fi rapit un barbat de 56 de ani, pe care l-au tinut ostatic intr-o pivnita, relateaza AFP.
Politia, care a trimis sambata unitati de comando pentru a elibera victima, a arestat luni doua cupluri - 74, respectiv 79 de ani si 63, respectiv 66 de ani - precum si un american de 60 de ani, arata NewsIn.

Potrivit politiei, barbatul dat disparut marti la Spire a fost atras si atacat de american si de seful grupului, apoi legat si inchis in portbagajul unei masini.

Banda l-a dus apoi pana la Chieming, 450 kilometri distanta, in apropierea frontierei cu Austria, unde a fost inchis intr-o pivnita, fara a avea contact cu exteriorul timp de patru zile.

"A primit lovituri", a spus politia, care spune ca mobilul actiunii a fost furtul.

Gratie unui telefon dar de rapitori, victima a reusit sa dea alerta. "O tentativa de fuga in timpul unei 'pauze de tigara' a esuat", a spus politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.