Viata se termina cand ne asteptam mai putin. Este ceea ce i s-a intamplat si unei femei din Marea Britanie, care s-a prabusit si a murit, in timp ce tripletii sai, rezultati in urma tratamentului in vitro, se jucau in apropiere, alaturi de fratele lor mai mare, in varsta de 7 ani.
Potrivit "Daily Mail", Karen Owens, de 40 de ani, care si-a dorit cu disperare sa-i daruiasca un fratior fiului sau, ar fi murit din cauza unui atac de cord, cauzat de o infectie in sange. Femeia s-a simtit rau timp de mai multe zile, dar s-a hotarat sa nu mearga la medic. In ziua incidentului, ea l-a rugat pe sotul ei, Shaun, de 43 de ani, sa mearga sa-i cumpere niste analgezice. Dar cand s-a intors barbatul, a gasit-o inconstienta la etaj, cu copiii jucandu-se la parter, fara sa-si dea seama de ceea ce se intampla. In ciuda incercarilor repetate ale lui Shaun de a o resuscita, Karen nu s-a revenit in simtiri si a murit la spitalul din Portsmouth a doua zi.

Barbatul a declarat ca se simte pierdut fara sotia sa, intrucat e nevoit sa-i creasca singur pe cei patru copii ai lor, George, de 11 ani si tripletii in varsta de sapte ani, Henry, Aiden si Tilden. "Nu a avut cancer sau ceva asemanator, era cat de cat in forma si sanatoasa, asa ca este pur si simplu un soc. Cand am gasit-o, am incercat sa o resuscitez si i-am verificat pulsul, dar tremuram ca o frunza, a fost oribil ce am fost nevoit sa fac. Sunt bucuros ca a reusit sa ajunga la etaj, pentru ca daca baietii ar fi vazut ce am vazut si eu, ar fi fost traumatizati pentru restul vietii lor", a marturisit Shaun.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.