Hitler ar fi putut fi "parintele" femeii gonflabile. In '41, el a comandat prima jucarie erotica de acest fel pentru soldatii sai.

"S-a scris si s-au spus multe despre dictatorul nazist, despre caracterul sau paranoic, despre fanatismul si ciudateniile sale. Insa, cine s-ar fi asteptat ca acesta sa aiba vreo legatura cu papusile erotice...", scrie cotidianul spaniol ABC. Astfel, in 1941, Adolf Hitler a cerut doctorului danez Olen Hannussen sa creeze un prototip de femeie gonflabila, care ulterior sa fie fabricata la Dresda. Asa reiese din corespondenta dintre liderul german si danezul Hannussen.

FEMEIE ARIANA

Instructiunile F?lui privind aspectul papusii erotice au fost ca aceasta sa respecte tiparul arian. "De marime si aspect naturale, sa aduca foarte bine cu o femeie frumoasa de rasa alba, cu par blond, ochi albastri, 1,76 metri inaltime, buze si sani mari, picioarele, bratele si capul sa fie articulate si buricul foarte bine marcat".

PENTRU SOLDATI

Jucaria sexuala urma sa fie repartizata soldatilor germani de pe front, pentru satisfacerea nevoilor sexuale. Inclusiv, pentru evitarea aparitiei bolilor venerice si pastrarea puritatii rasei ariane. Responsabilul de proiect a fost Heinrich Himmler, seful temutului SS. Proiectul, intitulat Borghild, n-a mai ajuns, insa, sa fie realizat, dupa ce un atac cu bombe al fortelor aliate a distrus fabrica unde urmau sa se faca femeile gonflabile visate de Hitler.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.