O Biserica din Marea Britanie a gasit un mod inedit de a atrage mai multi barbati la slujbe. Enoriasilor le-a fost promisa bere gratis de ziua taticilor, daca ajung in acest sfarsit de saptamana la catedrala din orasul lor, titreaza duminica "Daily Telegraph".
Un episcop senior a incurajat miscarea, o initiativa a Bisericii Angliei ce vrea sa accentueze importanta sarbatoririi anuale a barbatilor. Prelatii au decis ca lipsa sexului tare de la slujbele din timpul anului poate fi combatuta cu bere, sandwichuri cu sunca si ciocolata gratis.

Este pentru prima oara cand Biserica incearca sa aduca aceleasi beneficii taticilor, pe care le primesc mamicile de ziua lor. Insa, planul de distribuire a darurilor a agitat spiritele grupurilor care incearca sa combata consumul de alcool in exces. Reverendul John Inge, Arhiepiscopul din Worcester, a declarat ca berea va ajuta Bisericile sa atraga mai multi barbati. Acesta si-a argumentat declaratia spunand ca bautura gratuita este un simbol al "generozitatii lui Dumnezeu".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.