Un oras din Arizona a decis castigatorul alegerilor locale cu ajutorul unui pachet de carti, titreaza joi "Daily Telegraph".
Thomas McGuire si Adam Trenk a castigat fiecare 660 de voturi in timpul alegerilor de luna trecuta, pentru un loc in consiliul local Cave Creek, iar o renumarare ar fi fost foarte scumpa si se pare ca, nu suficient de distractiva. In schimb, conducatorii orasului au invocat o hotarare locala din 1925, care spune ca astfel de intamplari pot fi rezolvate cu un joc de noroc.

La ceremonia ce a avut loc saptamana aceasta la primarie, George Preston, un judecator de la tribunalul din oras, a ales un pachet de carti pe care le-a amestecat de sase ori. McGuire, un profesor pensionat in varsta de 64 de ani, a ales sase de inima rosie, insa a fost batut de Trent, un student la drept in varsta de 25 de ani, care a nimerit Regele de aceeasi culoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.