Nu degeaba se spune ca parintii ar face absolut orice pentru binele copiilor lor. Un tatic din Marea Britanie a inventat un costumas extrem de folositor pentru linistea mamicilor, dar nu numai. Ingenioasa hainuta avertizeaza parintele in momentul in care micutul are temperatura peste cea normala, reusind sa "comunice" ceea ce copilasul nu poate.
Schimbarea alarmanta a temperaturii celui mic face ca hainuta sa isi modifice culoarea din albastru, roz sau verde deschis in alb. Costumasele se vor gasi in magazine incepand cu luna octombrie, si vor costa in jur de 50 de dolari.

Ideea lui Chris Ebejer a devenit realitate dupa sase ani de eforturi. Costumasul denumit 'Babyglow' va fi comercializat in gama larga, afacere pentru care barbatul a semnat un contract de aproape 20 de milioane de dolari cu un producator britanic.

"Produsul va fi de mare ajutor pentru mamici. Caldura este invizibila, insa acest costum o face cat se poate de observabila si ii transmite mamei un mesaj, atunci cand bebelusul nu poate", spune Ebejer, potrivit "Daily Mail".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.