Misteriosul fenomen prezent pe intregul teritoriu nipon n-a putut fi explicat pana in prezent.
In Japonia, ploile torentiale sunt specifice inceputurilor sezoanelor de vara, insa in ultima vreme ploile cu galeata au fost inlocuite de ploile cu broaste, pesti si mormoloci, un fenomen care bulverseaza comunitatea stiintifica, incapabila sa-l explice.
Astfel, meteorologii s-au declarat uluiti de incidentele in care aceste creaturi par sa cada din cer, noteaza guardian.co.uk. Fenomenul a fost observat pe intregul teritoriu nipon, iar primul incident de acest gen a fost semnalat in regiunea Ishikawa, unde au fost descoperiti o serie de mormoloci esuati pe uscat.

Astfel, acoperisurile, peluzele, strazile, capotele si parbrizele masinilor de pe intregul teritoriu al Japoniei au fost acoperite in ultimele zile cu broaste, mormoloci si pesti morti.

Spre exemplu, un nipon din regiunea Ishikawa a descoperit in jurul camionului sau si pe acesta 13 exemplare dintr-o specie de crap, fiecare cu o lungime de aproximativ 3 centimetri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.