Trakr, ciobanescul german care a gasit ultimul supravietuitor de sub ruine, la tragedia din 11 septembrie 2001, a fost clonat in cinci exemplare.
Pe fostul politist canadian James Symington l-au podidit lacrimile cand i s-au aratat cele cinci “copii” ale fostului sau prieten, Trakr, care a murit anul acesta, in aprilie.

In urma unui concurs in care trebuia sa se aleaga un caine exceptional, care merita clonat, cei de la BioArts International i-au promis lui Symington ca ii vor face cinci clone ciobanescului german. Saptamana aceasta i-au prezentat oficial pe Trustt, Valor, Prodigy, Solace si Deja Vu, scrie AFP.

Seful BioArts International, Lou Hawthorne, a explicat ca l-au ales pe Trakr pentru actele sale eroice de la 9/11: “Am primit multe povesti, in cadrul concursului nostru, despre caini cu adevarat senzationali. Dar povestea lui Trakr ne-a uimit pe toti”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.