PETA, organizatia pentru protectia drepturilor animalelor l-a criticat dur pe presedintele Obama, dupa ce ieri, in timpul unui interviu pentru CNBC, acesta a omorat�o musca.
In timp ce se afla in toiul discutiei cu John Harwood, moderatorul interviului, Obama a fost vizibil deranjat de o insecta din ordinul Dipterelor care-i dadea tarcoale.

"E cea mai insistenta musca pe care am vazut-o vreodata", a declarat Harwood dupa ce Obama a omorat musca dintr-o lovitura, ca un ninja.

Mandru de reflexele sale, Obama a cerut echipei de filmare sa filmeze mai de-aproape musca care zacea pe podea.

Dupa ce a lansat acuzatia, PETA a mai facut un comentariu pe blog despre omul pe care nu-l credeau in stare ca poate omori...nici macar o musca: "Obama nu este Buddha, este un om, iar oamenii mai au cale lunga de urmat pana vor gandi inainte de a actiona".

Purtatorul de cuvant PETA Bruce Friedrich a declarat pentru Daily Telegraph: "Noi avem mila chiar si pentru cele mai curioase, cele mai mici si poate nu tocmai cele mai placute vietati si credem ca oamenii ar trebui sa fie mai rabdatori cu animalele". Acesta a mai adaugat ca PETA a fost foarte incantata cand Obama a declarat in Senat ca sustine drepturile animalelor si ca abuzurile asupra acestora sunt intolerabile. "Totusi, sa omori o musca in public, ne arata ca nu e tocmai perfect si ne-am fi dorit ca el sa nu fi facut acest lucru".

Reprezentatul presei la Casa Alba Josh Earnest a declarat ca Presedintele nu are niciun comentariu de facut in legatura cu acest incident.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.