Uneori, desi pare greu de crezut, miracolele se intampla. O dovedeste si cazul unui scotian, care a supravietuit ca prin minune, dupa ce a fost injunghiat cu un cutit de unt. Potrivit "The Scottish Sun", dupa cum arata radiografia, ustensila a patruns in craniu, foarte aproape de creier, prin partea laterala a nasului.
Victima, Michal Ciesla, in varsta de 28 de ani, a declarat ca nu i-a venit sa creada cand a vazut cum a fost injunghiat, considerand o minune faptul ca a supravietuit. "M-as intreba cum a reusit sa faca asta, pentru ca ochelarii mei sunt intacti. Este un cutit cu care se intinde untul. Nu e usor sa injunghii pe cineva cu acest tip de cutit, pentru ca nu e ascutit", a mai adaugat tanarul, care nu-si aminteste cum s-a petrecut incidentul.

Atacatorul, Mark Mearns, de 35 de ani, a fost trimis, marti, in spatele gratiilor, dupa ce un judecator a clasificat imaginea prezentata de radiografie drept "revoltatoare". Inspaimantatoarea radiografie arata drumul parcurs de lama cutitului, de pe partea stanga a fetei lui Michal, pana in dreapta craniului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.