Adio trucuri de genul ciorapilor indesati in sutien, sau a costisitoarelor interventii de marire a sanilor cu silicon. Doamnele si domnisoarele au toate sansele sa aiba un bust generos doar mestecand guma. Si asta gratie inventivitatii unor japonezi, care au stabilit formula ideala pentru un astfel de produs revolutionar.
Guma-minune se numeste "B2UP", iar doza zilnica recomandata este de sase bucati. Japonezii in cauza au descoperit ca planta Pueraria Mirifica, care creste in Thailanda si Myanmar, face adevarate minuni cat priveste un bust generos.

Drept dovada, nu mai putin de 72% dintre reprezentantele sexului frumos care au incercat guma se declara multumite de rezultate.

Producatorii precizeaza, insa, ca de beneficiile gumei-minune nu se pot bucura femeile insarcinate, care au probleme medicale la ovare, uter sau sani si nici cele diagnosticate cu cancer.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.