Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand se casatoreste, sa fie sigur ca a ales persoana potrivita. Uneori, asta se afla fie prea tarziu, alteori, nici chiar dupa o viata intreaga. O britanica insa, a crezut ca si-a gasit barbatul vietii sale, dar a sfarsit prin a anula si nunta si petrecerea, dupa ce a descoperit ca logodnicul sau a fost o... vedeta porno.
Potrivit "Telegraph", Haylie Hocking, de 27 de ani, a aflat cu doar o zi inainte de casatorie ca iubitul sau, Jason Brake, in varsta de 30 de ani a facut filme pentru adulti. O prietena care ii organiza petrecerea de burlacie a cautat pe Internet un stripper si l-a zarit pe Jason, impreuna cu o femeie, intr-o pelicula cu pronuntat caracter erotic. Drept urmare, tanara a vorbit cu preotul, ca sa anuleze nunta.

"In nici un caz nu m-as fi casatorit cu un star din filme pentru adulti", a declarat Haylie.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, cand Jason a devenit clientul service-ului unde lucra Haylie. Barbatul i-a spus ca era antrenor personal de fitness si cei doi au inceput sa iasa impreuna. Haylie a declarat intr-un interviu ca i s-a parut ca Jason e romantic, atent si un amant pasional si dupa sase luni dupa ce s-au cunoscut, s-au mutat impreuna, in apartamentul ei din Bristol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.