Pentru ca se tot vorbeste despre casatoria intre persoane de acelasi sex si chiar de dreptul acestora la a avea copii, lesbinele din Marea Britanie care vor sa-si oficializeze relatia au acum parte de o adevarata oferta. Si asta pentru ca, potrivit "The Telegraph", un pachet turistic lansat in aceasta saptamana le ofera sansa unei casatorii si a unui contract special de fertilitate in Spania, unde donatorii de sperma au inca dreptul sa-si pastreze anonimatul.
Rainbow Travel, o agentie de turism care are drept public tinta homosexualii si lesbienele, a incheiat un parteneriat cu Institutul Bernabeu, din Costa Blanca, Spania, pentru a le oferi clientilor o vacanta speciala, care sa includa si posibilitatea de a se intoarce... insarcinati.

In Marea Britanie, tratamentul prin inseminare a devenit din ce in ce mai dificil, intrucat donatorii de sperma si-au pierdut in 2005 dreptul de a ramane anonimi. Conform legii, copiii pot fi localizati de tatal lor natural, in momentul in care acestia implinesc 18 ani.

Clinica a abordat agentia de turism in vederea punerii la punct a unor pachete promotionale pentru cuplurile de lesbiene care spera sa aiba copii, procedura putand ajunge de la 1500 de euro, pretul unei inseminari, la cel putin 7000 de euro, pentru implantarea ovulului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.