In ziua nuntii, orice idee a mirilor e permisa. De la rochii de mireasa trasnite, pana la diferite idei nastrusnice pentru locul de desfasurare a casatoriei si pana la tortul miresei, in forma de omleta e doar un pas.
O astfel de alegere inedita pentru "momentul dulce" al nuntii lor l-au avut Gail si Joe Nettles, doi tineri din statul american Alabama, care si-au indeplinit, astfel, o mai veche idee.

Indragostiti de acest fel de mancare, cei doi si-au dorit o omleta pentru ei si invitatii de la nunta lor. Mii de oua si opt ore de munca a unei intregi echipe de bucatari si visul americanilor a devenit realitate. In total, peste 45 de kilogramede branza, 600 de cartofi si 1.400 de oua au fost necesare pentru omleta cu trei etaje si o figurina in varf, informeaza myfoxlubbock.com.

Si, pe langa frumusete de tort, insurateii au mai avut o bucurie: au reusit sa doboare un record mondial: cea mai mare omleta din lume, in forma unui tort de nunta.




Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.