Cum sa tii drumul drept dupa 24 de ore de betie, cel mai dificil examen pentru studentii prestigioasei universitati britanice
Mentinerea echilibrului a fost o adevarata proba de foc pentru studentii petrecareti de la Cambridge. Cei mai multi au picat-o insa: fie pe marginea drumului, cu fata ingropata in propria voma, fie la spital in coma alcoolica.

Petrecerea care marcheaza sfarsitul sesiunii - organizata anual in asa-numita "Suicide Sunday" (Duminica Sinucigasa, zi in care nu sunt cunoscute inca rezultatele la toate examenele) - se desfasura, in mod traditional de 80 de ani incoace, pe proprietatea universitatii. Dar anul acesta conducerea nu a mai fost de acord sa gazduiasca maratonul de 24 de ore de betie, destrabalare, voma si urina. Schimbarea locatiei nu a fost insa de natura sa tempereze dorintele eliberatoare ale tinerilor.

Dimpotriva, potrivit presei britanice, si cei mai straluciti studenti au demonstrat ca isi pot pierde mintile, hainele si incaltarile prin boschetii de pe marginea drumului.

Scarbos si scandalos

Aproape 1000 de studenti s-au adunat, anul acesta, in gradinile de la Anstey Hall, un conac superb din secolul al XVII-lea, situat la cinci kilometri de universitate.

Evenimentul a fost supra­vegheat cu efective dublate de forte de ordine pregatite sa intervina in caz de conflict.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.