Sotul floraresei personale ale Printul Charles a fost gasit inecat in Canalul Bristol in data de 25 mai si, din cate se pare, el s-a sinucis pentru ca nu putea suporta gandul destramarii casniciei sale. Sarah Champier-Lowe, care mai trecuse prin doua mariaje, era cunoscuta pentru "inima ei salbatica".
Femeia lucreaza pentru printul Charles de 11 ani, realizand personal aranjamentele florale comandate de acesta. In trecut, ea a marturist in mod public ca isi admira seful si ca o seara ideala ar fi, in viziunea ei, o seara petrecuta cu fiul Reginei Marii Britanii la un pahar de cidru, relateaza "Daily Mail".

Potrivit apropiatilor, David Lowe, in varsta de 52 de ani, a vorbit deschis despre perioada dificila pe care o traversa in casnicie. Cu doua luni inainte de descoperirea cadavrului sau, el i-a marturisit unui prieten ca "Sarah spune ca doreste sa-si recapete libertatea". Potrivit unui alt prieten, Lowe, care si-a parasit in 2001 sotia si cei doi copii pentru a se recasatori cu Sarah, "trecea printr-o perioada foarte dificila la el acasa". "El avea anumite ingrijorari de natura financiara - la fel cum are toata lumea in perioada asta - dar ruptura mariajului era devastatoare pentru el. Din afara parea in regula, dar este evident ca pana la urma nu a mai facut fata. El si-a parasit prima sotie si copiii pentru aceasta femeie, s-a concentrat pe viata si pe prietenii ei si dintr-o data a fost dat la o parte", a spus el. Alti apropiati ai cuplului au marturist ca despartirea sa era inevitabila.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.