Steve Webb, 49 de ani, si-a rupt piciorul stang intr-un accident de motocicleta pe cand avea numai 20 de ani. Dupa ani de zile in care s-a luptat cu dureri interminabile, a descoperit recent ca, de fapt, membrul rupt nu i se vindecase niciodata.
Barbatul, originar din Dagen-ham Essex, Marea Britanie, a realizat ca inca are vechea rana dupa ce aceasta a aparut pe o radiografie. Teama lui cea mai mare a fost ca acum medicii, pentru a-i rezolva neobisnuita problema, ii vor amputa piciorul, de sub genunchi. Nu se va intampla asa ceva, din fericire. In schimb, i se va face o interventie chirurgicala in timpul careia i se vor relipi oasele rupte. "Este incredibil ceea ce mi se intampla. Toata lumea imi spune ca nu s-a mai auzit niciodata de o persoana care sa aiba un picior rupt pentru aproape 30 de ani. Am avut probleme cu stangul de cand am suferit acel accident, dar mi s-a spus in repetate randuri ca osul s-a vindecat. Asa ca eu am continuat sa merg pe el fara menajamente, normal". Britanicul si-a rupt piciorul la varsta de 20 de ani, cand a intrat cu motocicleta lui, o Suzuki T250 Hustler, intr-un stalp. Osul i-a iesit in afara, strapungand pielea. A stat doua luni internat in spital, dupa ce piciorul i s-a infectat si a inceput sa se umfle ingrijorator. Nu mai putin de 17 luni a avut piciorul in ghips, perioada dupa care doctorii erau convinsi ca s-a vindecat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.