Femeile din Ulyanovsk, situat in regiunea Volga din Rusia, care au nascut de ziua nationala, sarbatorita pe 12 iunie, au sansa de a castiga o masina UAZ Patriot, relateaza RIA Novosti, citand organizatorii campaniei.
Ziua Rusiei este sarbatorita in fiecare an pe 12 iunie, incepand cu 1994. Tara a adoptat Declaratia de Suveranitate pe 12 iunie 1990.

Vineri, in regiunea Ulyanovsk, se va derula a patra editie a campaniei de Ziua Nationala. Toate mamele care nasc copii incepand cu 1 iunie vor primi cadouri mai mici, in timp ce una dintre femeile care nasc pe 12 iunie va castiga un Patriot SUV, produs de Fabrica de automobile Ulyanovsk.

Guvernatorul regiunii Ulyanovsk, Sergei Morozov, si maiorul Sergei Yermakov vor lua parte la festivitatea de premiere.

Numarul "patriotilor" nascuti pe 12 iunie in regiune a crescut in fiecare an de cand a inceput aceasta campanie. In urma cu trei ani, de Ziua Rusiei s-au nascut 28 de bebelusi, iar numarul lor a crescut la 78 in 2007 si la 87 anul trecut.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.