Un transsexual spaniol, gravid in sase luni cu gemeni, a pierdut sarcina, relateaza miercuri cotidianul El Mundo, citat de AFP.
Ruben Noe Coronado, in varsta de 25 de ani, nascut femeie, a declarat pentru ziar ca intentioneaza sa ramana din nou insarcinat.

Dupa ce medicii i-au explicat partenerei sale ca nu poate avea copii, Coronado, nascut Estefania, a decis sa intrerupa procesul de schimbare de sex, pastrandu-si organele feminine de reproducere, pentru a putea avea un copil prin inseminare artificiala. In luna martie, el a anuntat ca asteapta gemeni, care se vor naste in septembrie.

"Am inceput sa am unele probleme saptamana aceasta", a declarat transsexualul pentru ziar. "Au existat zile cand burta mea era putin cam jos, ceea ce m-a surprins. Am fost la medic si a trebuit sa fac chiuretaj", a adaugat el, potrivit NewsIn.

Coronado urma sa reinceapa procesul de schimbare de sex dupa nasterea gemenilor. El a anuntat, insa, ca vrea sa ramana din nou gravid.
O lege care a intrat in vigoare anul trecut le permite spaniolilor care au probleme de "identitate sexuala" si care au facut tratamente hormonale sau endocrinologice sa isi schimbe textul fara interventie chirurgicala.

Primul barbat gravid din lume a nascut pentru a doua oara


In Statele Unite, un transsexual in varsta de 35 de ani, nascut femeie, a dat nastere unui al doilea copil marti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.