Pentru unii oameni, dragostea nu are varsta si-n plus, trece chiar peste orice, mai ales peste grija materna. Cel putin acesta este cazul unei femei de 36 de ani din Marea Britanie, care si-a parasit cei sase copii pentru noua sa dragoste: cel mai bun prieten al fiului sau, in varsta de 18 ani.
Nu pot sa controlez de cine ma indragostesc", le-a spus Debbie Mallinson copiilor sai, inainte sa de mute impreuna cu mult mai tanarul sau iubit, Adam Caban, in Falmouth, Cornwall, conform jurnalistilor de la "The Sun".

Baietii cei mai mari ai femeii, in varsta de 15 si 10 ani, locuiesc acum la rude, in timp ce ceilalti copii, o fata de opt ani, un baietel de sase ani, unul de cinci si o fetita de trei ani, sunt in grija unor asistenti sociali. Unul dintre fostii iubiti ai lui Debbie si tata a trei dintre cei sase copii, a descris-o ca fiind "o rusine" si a acuzat-o ca se indragosteste mai des decat naste si ca nu-i pasa de nimeni in afara de ea.

Debbie a fugit din locuinta sa sociala, dupa ce a coborat pe fereastra si a mers pe aleea principala, unde o astepta un taxi. Cu putin timp mai inainte, baiatul sau cel mare a surprins-o in timp ce vorbea la telefon cu Adam si ii spunea ca il iubeste. Acum femeia, ai carui copii au patru tati, locuieste cu noul sau iubit in casa surorii acestuia. Inainte de a pleca de acasa, cu doua saptamani in urma, Debbie a sunat la serviciile sociale, spunand ca nu se mai poate descurca si ca pleaca sa traiasca impreuna cu prietenul sau.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.