A vrut sa ii faca celei care i-a dat viata o surpriza placuta, dar a sfarsit aproape omorand-o de inima. O israelianca i-a cumparat mamei sale o saltea nou-nouta, vazand ca cea veche era prea uzata.
Nici prin gand nu i-a trecut ca obiectul era, la propriu, o adevarata comoara pentru batrana. Si asta pentru ca femeia isi adunase acolo economiile de-o viata, estimate la fabuloasa suma de un milion de dolari.

Cele doua israelience din Tel Aviv traiesc, practic, drama vietii lor. Si asta pentru ca valorosul "sac de panza" nu a fost gasit inca, desi femeile au cautat la mai multe gropi de gunoi din oras.

Totul a inceput duminica trecuta, zi in care, plina de energie, fiica batranei a plecat la cumparaturi in oras. Dorea sa ii faca mamei sale o bucurie si i-a cumparat, in mare secret, o saltea. A mers la casa batranei, unde a facut modificarile de decor. Nimic nu parea sa anunte finalul neasteptat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.