Cu siguranta, oricaruia dintre noi i-ar prinde bine o pauza de la serviciu, in care sa se bucure de timp liber si sa-si indeplineasca macar o parte din dorinte. Ei bine, un fost mecanic in varsta de 66 de ani a lasat deoparte totul -familie, casa, prieteni- pentru zece ani si a plecat... in lumea larga, chiar daca, potrivit "Daily Mail", i-a spus sotiei sale ca se va intoarce dupa doar patru luni.
Pensionarul Ian Coates, care s-a hotarat sa-si sarbatoreasca retragerea din campul muncii cu o calatorie de patru luni, pe motocicleta, in sudul Africii, a parcurs pana acum 208 000 de kilometri si a vizitat 70 de tari. Singura data cand s-a intors acasa a fost pentru a-si lua piese esentiale pentru vehiculul sau si ca sa petreaca putin timp cu copiii si nepotii sai, inainte de a pleca din nou la drum. Partenera sa de viata, Judith s-a ingrijit de casa lor din Yorkshire, dar a zburat de cateva ori ca sa-l vada, inca din 1999.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.