A ajuns la varsta la care orice copil alearga cat e ziua de lunga si se joaca pana la lasarea serii, alaturi de prieteni. Pentru britanica Molly Harrad, insa, orice miscare este, practic, asociata cu dureri greu de descris. Si asta pentru ca fetita de 10 ani are, inca de la nastere, o serie de alergii cumplite, ce o fac sa sufere la fiecare atingere a unui obiect.
Potrivit "The Sun", copila are ceea ce medicii au numit "alergie la secolul XXI". Oricat ar parea de greu de crezut, specialistii nu au un tratament adecvat pentru suferintele fetei, si asta pentru ca, propriu-zis, nu au reusit sa stabileasca un diagnostic exact. Medicii le-au spus parintilor ca nu cred ca Molly ar fi suferit de toate aceste alergii, daca s-ar fi nascut in urma cu 100 de ani.

Copila se umple de basici dureroase in momentul in care atinge orice obiect ce ii iese in cale, motiv pentru care poarta mereu manusi din bumbac. Aproape toate produsele cosmetice folosite in mod frecvent de restul oamenilor, cum ar fi sapunul, samponul sau deodorantul, dar si suprafetele din plastic si cauciuc, praful, diversele aparate de uz casnic ii pot pune viata in pericol.




Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.