Autoritatile din Verona au deschis marti balconul Julietei indragostitilor de pretutindeni, care pot, astfel, sa-si puna pirostriile chiar in cel mai romantic loc din lume. Indragostitii pot pasi cu emotie in imobilul din secolul al XIII-lea, si nu doar pentru ca acesta este atat de vechi, ci si pentru ca "scena casatoriei" are un pret, deloc de trecut cu vederea. Iar daca mariajul nu rezista, nici pe Julieta, nici pe Romeo, nici pe Shakespeare nu-i mai pot gasi pentru a-i trage la raspundere.
Conform Agentiei Reuters, citata de ziare.com, in Verona o licenta pentru cununia civila costa 45 de euro, dar doar pentru localnici. Cei care vin din afara Europei trebuie sa scoata din buzunar 900 de euro pentru un astfel de permis, iar europenii care nu sunt din Verona, 700 de euro.

Primul Romeo care s-a bucurat de sansa oferita de autoritati, si de pretul mic, el fiind localnic, este sportivul Luca Ceccarelli.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.