Un barbat bolnav de cancer, aflat in faza terminala, a pariat ca nu va muri atunci cand i-au spus medicii si a castigat, duminca, 5.000 de lire, relateaza The Telegraph, potrivit Mediafax.
"Cred ca sunt prima persoana din lume care sa parieze pe propria viata", a spus Jon Matthews, in varsta de 59 de ani.
El a refuzat sa accepte previziunile medicului care i-a spus ca va muri in cateva luni si a decis sa parieze pe viata lui.

Matthews, din Buckinghamshire, a fost diagnosticat in aprilie 2006 cu mesothelioma, o forma de cancer, provocata in majoritatea cazurilor de expunerea la azbest. Dornic sa sfideze previziunile medicilor care pana in 2007 nu s-au adeverit, el a pus o miza de 100 de lire sterine cu sanse de 50/1 la casa de pariuri William Hill ca va fi in viata pana la 1 iunie 2008, un pariu care i-a adus atunci 5.000 de lire. El a mai pus la bataie aceeasi suma ca va mai trai un an, iar duminica a castigat alte 5.000 de lire.

Matthews a mai pus un ultim pariu cu 100 de lire cu sanse de 100/1 ca va fi in viata si pe 1 iunie 2010, iar daca se va adeveri va castiga 10.000 de lire.

El a adaugat ca medicii de la Harefield Hospital din Middlesex stiu ca o persoana bolnava de mesothelioma a supravietuit cel mai mult 25 de luni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.