Un actor din New York, caruia ii este frica de avioane, a hotarat sa petreaca o luna intreaga in zbor pentru a se vindeca de fobie, transmite AFP.
Mark Malkoff s-a imbarcat luni pe aeroportul La Guardia, New York, spre Atlanta, de unde va porni spre San Francisco, in California, pentru ca apoi sa revina in Atlanta, toate acestea intr-o singura zi.

"Multor oameni le este frica sa zboare, inclusiv mie. Incerc sa ma vindec de mult timp. Asa ca am hotarat sa petrec o luna intreaga in avion", explica actorul intr-o inregistrare video postata pe site-ul sau.

Mark Malkoff a facut deja cateva experimente, printre care sa locuiasca timp de o saptamana intr-un magazin Ikea, anul trecut. Artistul, care va calatori aproape fara intrerupere cu cea mai ieftina companie aeriana Airtran, intentioneaza sa se filmeze si sa scrie despre experientele sale de-a lungul maratonului sau in avion, potrivit site-ului www.markonairtran.com.

Mark Malkoff si-a inceput periplul in aceeasi zi in care un avion Airbus A330 al companiei Air France a disparut in timp ce zbura pe ruta Rio de Janeiro-Paris, cu 216 pasageri la bord. O romanca se afla la bordul avionului francez, potrivit Ministerului roman de Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.