Chiar daca nu au avut o viata lipsita de probleme si nu cred in "ingrediente magice", Frank si Anita Milford formeaza cel mai longeviv cuplu in viata din Marea Britanie, scrie DailyMail.
Sotii Milford au sarbatorit, in urma cu trei zile, 81 de ani de casatorie, devenind astfel cel mai longeviv cuplu britanic in viata. Pe de alta parte, cei doi sunt la doar opt luni distanta de a dobori recordul pentru cea mai lunga casnicie - 81 de ani si 260 de zile.

Frank, in varsta de 101 ani, si Anita, 100 de ani, s-au cunoscut in 1926 la o “serata de dans” oferita de YMCA ( Young Men's Christian Association). Doi ani mai tarziu, pe 26 mai 1928, si-au jurat credinta vesnica, in aceeasi zi in care Walt Disney a lansat primul film de desene animate, in care au aparut impreuna Mickey si Minnie Mouse.

Frank si Ana au impreuna doi copii, Frank, in varsta de 74 de ani, si Marie, 79 de ani, sase nepoti si sapte stranepoti.

Frank sustine ca secretul lor consta in buna intelegere si atentia permanenta pentru celalalt. "Este o regula de aur. Cuplurile din ziua de azi nu rezista impreuna pentru ca nu isi acorda atentie unul altuia. Nu se respecta indeajuns…Sfatul nostru catre cuplurile tinere este sa-si faca timp zilnic pentru cate un gest romantic", declara Frank anul trecut pentru The Telegraph.

De treizeci de ani, sotii Millford s-au mutat impreuna intr-un camin pentru batrani si spun ca si dupa 81 de ani de casnicie inca mai exista certuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.