Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin, ceea ce pare sa fie adevarat pentru o studenta din Australia, care, ingrijorata de situatia financiara a familiei sale, a cumparat, in urma cu cateva luni, cateva bilete la loterie, sperand ca, daca va castiga, cu banii obtinuti, o sa-si ajute parintii. Culmea a fost ca tichetele, de care fata a uitat initial, s-au dovedit castigatoare.
Potrivit CNN, studenta a obtinut, astfel, nu mai putin de 13 milioane de dolari, si a ajutat astfel la dezlegarea unui mister al loteriei, care a tinut primele pagini ale ziarelor din Vestul Australiei timp de 10 luni. "Oamenii s-au intrebat timp de luni de zile, cine este misteriosul castigator si daca stie despre acest bilet", a declarat Jodi Eastman, purtatorul de cuvant al Lotterywest, loteria statului. Aceasta a mai precizat ca au un termen de 12 luni de valabilitate pentru bilete si ca oamenii au crezut ca o sa expire si premiul nu va fi reclamat de nimeni.

Si poate ca asa ar fi fost, daca studenta in varsta de 30 de ani, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, nu si-ar fi amintit brusc de gramada de bilete de loterie, pe care se aseza praful, intr-un sertar. Tanara nu stia ca printre ele se afla si un cadou de la tatal sau, care jucase un bilet pentru a incerca norocul familiei, cand castigul a crescut la nu mai putin de 50 de milioane de dolari, in luna Iulie a anului trecut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.